Det är väl ingen som missat all forskning kring att popcorn visat sig vara nyttigare än många grönsaker! De är nämligen helt fullproppade med fullkorn och antioxidanter, så gillar man popcorn gör man bäst i att äta mängder.

Det har också visat sig att det gamla traditionella kastrullpoppandet oftast är hälsosammare och enligt mig betydligt godare än micropopcorn. Den främsta anledningen till detta är att man då kan bestämma mängden salt och fett själv.

I dag när jag surfade runt lite på coolstuff.se hittade jag den här microskålen, som enligt videon ska ge kastrullpoppade popcorn, fast I micron då, och helt utan olja! Det enda man gör är att mäta upp majskärnor, som man häller I botten av skålen, sedan sätter man på locket och så in i micron med hela paketet. Efter 3-4 min får du ut perfekt spröda och goda popcorn. I alla fall om man får tro videon.

Det här verkar ju bara för bra för att vara sant. Det är få personer som är så tokiga i popcorn som jag är, så nu har jag lagt en beställning och väntar bara på att få hem underverket!

Bilder och information hämtat från: COOLSTUFF.SE

LÄS MER PÅ COOLSTUFF.SE
Publicerat av tobiasknutsson